Exkurzia na Krajský festival vedy a techniky v Košiciach 12.10.2012

Klubovú činnosť našich detí sme na festivaloch prezentovali už veľakrát. Tohto roku sme však do Košíc na krajský festival išli ako diváci načerpať nové skúsenosti, vidieť aké projekty robia iní. Využili sme blízkosť Košíc /80km/ a dali možnosť členom klubu zájsť tam, vidieť a spoznať atmosféru festivalu. Vybrali sme sa vlakom, takže pre mnohé deti už cestovanie bolo veľkým zážitkom a tak si vychutnali nielen vlak, ale aj električku a orientáciu v cestovnom poriadku.

Mnohé deti boli na takomto podujatí prvýkrát. So zvedavosťou obdivovali projekty účastníkov. Zaujali ich najmä zvukové a svetelné efekty a všetko, kde je nejaká technika s ktorou sa dá pohrať. Rýchlo sa tu zorientovali, vypytovali sa autorov a komunikovali s autormi projektov. Festival bol pre nás inšpiráciou a ukážkou ako sa dá venovať vede a pripraviť dobrý vedecký projekt.

Tento obsah bol zaradený v Články. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>